Kerhonohjaajana toimiminen


Kerhonohjaajana toimit parin kanssa tai aikuisohjaajan tuella 6-12-vuotiaiden lasten kanssa, ohjaamalla heitä yhteistyöhön ja toisten huomioimiseen. Kerhoissa ajatuksena on TOP, Tekemällä Oppii Parhaiten.

Mikä kerhoteema juuri sinua kiinnostaisi? 4H suosittelee erityisesti metsä, ruoka ja kädentaidot -teemoja. Kerho voi olla myös jonkunlainen liikuntakerho; sähly, futis, cheerleading tms. 

Kerhon ohjelman suunnittelussa saa käyttää luovuutta, mutta siihen on myös monenlaisia apuja kuten TOP-tehtäviä www.toptehtavat.fi tai valmiita teemakerhoaineistoja.


Kerhon ohjaajana:

- pääset toteuttamaan itseäsi ja opettamaan omia taitojasi muille

- opit itsekin uutta; itsestäsi, muista ja ehkä harrastuksestasikin

- olet oma käyntikorttisi ja saatat saada suosituksia muihin töihin

- tienaat taskurahaa (maksetaan tilillesi joulu- ja toukokuussa)


Kerhon ohjaaminen on arki-iltaisin 1krt/vk noin 1h-1,5h kerrallaan tapahtuvaa harrastustoimintaa. Kerhot alkavat syyskuussa ja keväällä kerhokausi päättyy huhtikuun loppuun. Kaikille aloittaville yhteinen Osaava Kerhonohjaaja -koulutus järjestetään elokuussa. 

Edellytämme ohjaajilta 4H-yhdistyksen jäsenyyttä, positiivista asennetta ja halua toimia lasten kanssa. Kerhonohjaajan tulee olla luotettava sekä sitoutunut säännölliseen harrastukseen!


Jos haluat toimia kerhonohjaajana syksyllä 2021, ota yhteyttä toiminnanjohtajaan Katri Suntela 040 548 9711, padasjoki@4h.fi