4H-yrityskoulutus

SEURAAVA 4H-YRITYSKOULUTUS TULOSSA HUHTIKUUSSA 2023, ILMOITTAUDU HETI MUKAAN Katri 040 5489711


4H-yrityskoulutuksen voi suorittaa itsenäisesti verkossa (yli 15v.) tai osallistumalla yhdistyksen järjestämään 4H-yrityskoulutukseen (13v-->), osa koulutuksesta toteutetaan etänä Teamsillä, osa lähiopetuksena. Kurssilla mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa ja käydään läpi yrityksen perustamiseen liittyviä asioita.  Kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys.

4H-yrityskoulutus verkossa on yhden opintopisteen laajuinen ja on suunnattu yli 15-vuotiaille. Voit aloittaa verkkokoulutuksen koska haluat. Koulutuksen lopuksi käyt paikallisessa 4H-yhdistyksessäsi tapaamassa toiminnanjohtajan ja voit perustaa oman 4H-yrityksen.


4H-yrittäjänä voi tienata taskurahaa vuoden ympäri tai työllistää itsensä vaikkapa kesän ajaksi.  

4H-yrityksen voi perustaa 13-28-vuotias 4H-nuori. 4H opastaa nuoren yrittäjän oman yrityksen perustamiseen. Nuorella on oma yritysohjaaja tukena (usein oma vanhempi tai muu läheinen aikuinen). Nuorilla itsellä on vastuu  mainostamisesta.

Nuoret yrittäjät voivat osallistua 4H-yrityskilpailuun, jossa valtakunnallisella tasolla jopa 500 €. Kilpailuun voivat osallistua 4H-jäsenmaksun maksaneet ja 4H-yrityksen rekisteröineet 13-28-vuotiaat nuoret. Kun on tienannut vähintään 50 € vuoden aikana ja tekee kirjallisena  talous- sekä toimintaraportin  (kuvien laitto antaa lisäarvoa). Lisätietoa kilpailusta saat toiminnanjohtajalta.

Ota rohkeasti yhteyttä Katriin 0405489711 / padasjoki@4h.fi


Tietoa 4H-yrittämisestä ja ideoita oman yrityksen perustamiseen löytyy myös 4H-akatemian sivuilta.