Yhteistyökumppanit

Padasjoen 4H-yhdistys tekee jatkuvasti yhteistyötä eri tahojen kanssa nuorten hyväksi. Yhteistyökumppaneina toimivat Padasjoen Kunnan lisäksi useat eri yhdistykset ja yritykset. 

TYÖLLISTÄMINEN

Padasjoen 4H on yhteistyössä Lions Clubin kanssa organisoinut nuorten kesätyöllistämistä Padasjoella. Kesätyöllistämistä sponsoroivat v.2022 Lions Clubin lisäksi myös Padasjoen Säästöpankkisäätiö, OP Järvi-Häme, Padasjoen Yrittäjät ry.  sekä Lauri ja Siiri Vehkajärven säätiö. 

Kesällä 2022 Padasjoen 4H työllisti  yhteensä 9 nuorta Kierrätyskeskuksessa ja Pihlajakodilla vanhusten apuna, työjaksot nuorilla kestivät 2-4 vkoa. Työllistimme myös yhden ukrainalaisen nuoren Kierrätyskeskukseen.


KOULUYHTEISTYÖ

Kouluyhteistyöhön Padasjoen 4H-yhdistyksessä ovat kuuluneet Ajokortti työelämään-koulutus 8.luokkalaisille, ammattipäivät,  metsäpäivät, sekä kahvitukset yläkoululla  kunnan nuorisopalveluiden ja seurakunnan kanssa yhteistyössä , jossa 4H-toimintaa ja yrittäjyyttä tuodaan nuorille tutuksi.


NUORISOTYÖ

Kunnan nuorisopalveluiden kanssa 4H on mukana 7.luokkalaisten ryhmäytyksissä ja yhdessä järjestämme yläkoululaisille tyttöjen iltoja kerran kuussa.  4H käy välillä Nuokulla esittelemässä toimintaa nuorille ja juttelemassa nuorten kanssa.


SALPAKIERTO OY

Padasjoen 4H hoitaa myös lajitteluasemaa ostopalvelusopimuksella yhteistyössä Salpakierto Oy:n kanssa.

Mikäli yrityksenne tai yhdistyksenne haluaa tukea Padasjoen 4H:n toimintaa lasten ja nuorten hyväksi tai tehdä yhteistyötä muulla tavoin, olettehan yhteydessä toiminnanjohtajaan:

Katri Suntela 

040 548 9711, padasjoki@4h.fi