Yhteistyökumppanit

Padasjoen 4H-yhdistys tekee jatkuvasti yhteistyötä eri tahojen kanssa nuorten hyväksi. Yhteistyökumppaneina toimivat Padasjoen Kunnan lisäksi useat eri yhdistykset ja yritykset.

TYÖLLISTÄMINEN

Padasjoen 4H on yhteistyössä Lions Clubin kanssa organisoinut nuorten kesätyöllistämistä Padasjoella. Kesätyöllistämistä sponsoroivat v.2021 Lions Clubin lisäksi myös Padasjoen Säästöpankkisäätiö, Järvi-Hämeen Osuuspankki, Padasjoen Yrittäjät ry. sekä Osuuskauppa Hämeenmaa lahjoittamalla rahoitusta nuorten hyväksi. 

Kesällä 2021 Padasjoen 4H työllisti  yhteensä 16 nuorta Kierrätyskeskuksessa ja 4H-Jädekiskalla. Vanhuspalvelussakin on ennen nuoria ollut, mutta koronan vuoksi sitä mahdollisuutta ei ole voitu toteuttaa kesinä 2020 ja 2021.

Padasjoki seuran kanssa yhteistyönä on palkattu 4H-yrittäjä oppaaksi Makasiinimuseoon ja myös museokahvilaa on ylläpitänyt 4H-yrittäjä. 

Savikon Helmi, kukka- ja taimimyymälä tarjosi kesällä 2021 puitteet 4H-vohvelikahvilayrittäjille.


KOULUYHTEISTYÖ

Kouluyhteistyöhön Padasjoen 4H-yhdistyksessä ovat kuuluneet Ajokortti työelämään-koulutus 8.luokkalaisille, ammattipäivät, yläkoulun teemapäivät, metsäpäivät, sekä kahvitukset yläkoululla, jossa 4H-toimintaa ja yrittäjyyttä tuodaan nuorille tutuksi.

Valitettavasti koronatilanteen vuoksi kaikki kouluyhteistyö on ollut tauolla. Tilanteen parantuessa lukukaudella 2021-2022 pääsemme onneksi taas koululaisten luo :)

Syksyllä 2021 pääsemme jatkamaan viikottaisia kahvituksia yläkoululle yhteistyössä nuorisotoimen sekä seurakunnan kanssa. Nähdään koululla!


Mikäli yrityksenne tai yhdistyksenne haluaa tukea Padasjoen 4H:n toimintaa lasten ja nuorten hyväksi tai tehdä yhteistyötä muulla tavoin, olettehan yhteydessä toiminnanjohtajaan:

Katri Suntela 

040 548 9711, padasjoki@4h.fi