Kesäkuussa 2023:

Heppaleiri ja Metsäsalapoliisi-päivät

Metsäsalapoliisi-päiväleiri


Minkä ikäinen puu on? Mitä jälkiä eläimet jättävät metsään? 

Miltä maa ja kasvit tuoksuvat?

Padasjoen 4H järjestää eskari-3.lk ikäisille lapsille Metsäsalapoliisit-päivät heti kesäloman alkuun, 

ti 6.6.-ke 7.6.2023 klo 10-14.

Päivien aikana seikkaillaan metsää ja luontoa tutkien sekä havainnoiden. Molempiin päiviin kuuluu myös ruokatauko säältä suojassa nuotion äärellä. Ruokatarvikkeet sisältyvät maksuihin.

Tiistain tukikohtana toimii Padaspartion partiokämppä ympäristöineen (Suntelan Metsätie, Taruksen retkeilyalueen vieressä). Keskiviikkona ollaan laivarannan vieressä Kaunismäen Kodalla ja Kullasvuoren ympäristössä. Keskiviikkona mahdollisuus myös rohkeimmilla uimaan ja saunaan Kaunismäen rannalla.

Lapsi voi osallistua molempiin päiviin tai vain toiseen päivistä.  Mukaan otetaan max.15 lasta/pvä. 4H-jäsenet ovat vakuutettuja päivien ajan. Lisätietoa jäsenyydestä jäsenyys-välilehdeltä. Jäseneksi voi liittyä liity.4h.fi.

Hinnat:        4H-jäsen     ei-jäsen

2 pvää         25€              50€

1 pvä           15€              30€

Lisätiedot ja ilmoittautuminen pe 2.6.2023 mennessä Katri Suntela 0405489711 /padasjoki@4h.fi.

Ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä, allergiat/erityishuomiot, huoltajan yhteystiedot.
Heppaleiri (TÄYNNÄ!)

Pidätkö hevosista? Kiinnostaako hevosten hoito ja ratsastusharrastus?

Padasjoen 4H-yhdistys järjestää heppaleirin juhannusviikolla ma 19.6.-ke 21.6.2023, yhteistyössä Keskimaan tallin (Muurahaismäentie 164 17470 Maakeski )kanssa. Leirille voi tulla, vaikka hevosharrastus olisi vasta alussa tai ei olisi vielä tuttua lainkaan.

Leiri on tarkoitettu v.2011-2016 syntyneille (eskari-4lk), 4H-jäsenille. Padasjoen 4H-jäseneksi voi myös liittyä, jos et vielä ole jäsen (35€/yksilömaksu/vuosi) osoitteessa liity.4h.fi. 4H-jäsenet ovat leirillä vakuutettuja 4H:n puolesta.

Leiripäivien kesto on klo 9-15. Joka päivä leiriläisille tarjolla lounas ja välipala. Leirillä tutustutaan hevosiin ja talliin, oma ikä- ja taitotaso huomioiden. Ohjelmassa mm. kärryajelua, ratsastusta, varusteisiin ja tallin töihin tutustumista, hevosten käsittelyä ja hoitoa.

Leirimaksu 4H-jäsenille on 80€. Leirille otetaan 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitova ilmoittautuminen ma 12.6.2023 mennessä padasjoki@4h.fi / viestillä Katri Suntela 040 5489711: Kerholaisen nimi, ikä, huoltajan nimi, osoite, puhelinnumero, lapsen allergiat/erityishuomiot.

Mukaan tarvitaan leiripäiviin:

  • kannalliset jalkineet (esim.kumisaappaat)
  • mukavat, säänmukaiset, ratsastukseen ja tallitöihin sopivat vaatteet
  • hanskat ja ohut huivi tai pipo
  • vesipullo
  • mahdollisuuksien mukaan oma kypärä ja muita ratsastusvarusteita, tallilla lainakypäriä
  • reipasta ja iloista mieltä J